CAMés
2022-232012-132002-031992-931982-831972-731962-63 121952-53 121942-43 1231932-33
2021-222011-122001-021991-921981-821971-721961-62 121951-52 121941-42 1231931-32
2020-212010-112000-011990-911980-811970-711960-61 121950-51 121940-41 121930-31
2019-202009-101999-001989-901979-801969-701959-60 121949-50 121939-40 123451929-30
2018-192008-091998-991988-891978-791968-691958-59 121948-491928-29 12
2017-182007-081997-981987-881977-781967-68 121957-58 121947-48
2016-172006-071996-971986-871976-771966-67 121956-57 121946-47
2015-162005-061995-961985-861975-761965-66 121955-56 121945-461935-36 123
2014-152004-051994-951984-851974-751964-65 121954-55 121944-451934-35 123
2013-142003-041993-941983-841973-741963-64 121953-54 121943-441933-34
2022-23 IIIIIIIVV2012-13 IIIIIIIV2002-03 IIIIIIIV1992-93 IIIIIIIV1982-83 III
2021-22 IIIIIIIVV2011-12 IIIIIIIV2001-02 IIIIIIIV1991-92 IIIIIIIV1981-82 III
2020-21 IIIIIIIVV2010-11 IIIIIIIV2000-01 IIIIIIIV1990-91 IIIIIIIV1980-81 III
2019-20 IIIIIIIV2009-10 IIIIIIIV1999-00 IIIIIIIV1989-90 IIIIIIIV1979-80 III
2018-19 IIIIIIIV2008-09 IIIIIIIV1998-99 IIIIIIIV1988-89 IIIIIIIV1978-79 III
2017-18 IIIIIIIV2007-08 IIIIIIIV1997-98 IIIIIIIV1987-88 IIIIIIIV1977-78 III
2016-17 IIIIIIIV2006-07 IIIIIIIV1996-97 IIIIIIIV1986-87
2015-16 IIIIIIIV2005-06 IIIIIIIV1995-96 IIIIIIIV1985-86 III
2014-15 IIIIIIIV2004-05 IIIIIIIV1994-95 IIIIIIIV1984-85 III
2013-14 IIIIIIIV2003-04 IIIIIIIV1993-94 IIIIIIIV1983-84 III

Ranking Jugats Consecutius Suplent Primera i Segona Divisió

# País Nom Nom complet Pos Data de naixement Lloc de naixement PS Temporada
1
Ortiz José Ortiz Bernal
04/08/1977 Almería 57 2008-12
2
Pereira Ramón Pereira Gómez
12/09/1978 Mérida 40 2000-07
3
Cristo Marrero Cristo Marrero Henríquez
10/11/1978 Las Zocas 39 2007-09
4
Ángel Ángel Luis Rodríguez Díaz
26/04/1987 San Cristóbal de La Laguna 35 2008-11
5
Bautista Jon Bautista Orgillés
03/07/1995 Maó 33 2018-22
6
Wellington Wellington Alves da Silva
06/01/1993 Rio de Janeiro 32 2011-14
7
Perera José Jesús Perera López
12/04/1980 Olivenza 28 2005-07
8
Kiko Femenía Francisco Femenía Far
02/02/1991 Sanet y Negrals 26 2009-10
9
Pineda Francisco Javier Carpio Pineda
03/11/1971 Córdoba 26 1992-94
10
Perona Jorge Perona García
01/04/1982 Enguera 25 2005-06
11
Montiel Jonathan Montiel Caballero
03/09/1998 Madrid 24 2021-23
12
Julen Guerrero Julen Guerrero López
07/01/1974 Portugalete 24 2002-04
13
Arriki Owusu Afriyie Martin
01/09/1980 Accra 24 1997-99
14
Ernesto Ernesto Gómez Gómez
26/04/1985 Madrid 24 2005-07
15
Xisco Francisco Jiménez Tejada
26/06/1986 Santa Ponça 23 2018-19
16
Carlitos Carlos Domínguez Domínguez
18/09/1976 Mairena del Aljarafe 23 2001-03
17
Urko Vera Urko Vera Mateos
14/05/1987 Barakaldo 23 2012-14
18
Galán Jorge Galán Anaut
22/01/1989 Pamplona 23 2009-11
19
Solari Santiago Hernán Solari Poggio
07/10/1976 Rosario 23 2002-04
20
Aldeondo Aitor Aldeondo Sarasa
25/01/1975 Andosilla 23 1998-01
21
Carlos Merino Carlos Merino González
15/05/1980 Bilbao 23 2003-05
22
Mendy Formose Mendy
23/03/1989 Guédiawaye 23 2012-14
23
Pol Lozano Pol Lozano Vizuete
06/10/1999 Sant Quirze del Vallès 23 2020-21
24
Xisco Nadal Fernando Sebastián Nadal Martorell
27/06/1986 Palma 22 2009-11
25
Pandiani Walter Gerardo Pandiani Urquiza
27/04/1976 Montevideo 22 2011-13
26
David González David González Borges
25/08/1981 Las Palmas de Gran Canaria 22 2007-09
27
Santaella Juan Antonio Santaella Rando
03/06/1974 Ceuta 22 1995-98
28
Onwu Manuel Onwu Villafranca
11/01/1988 Tudela 22 2011-15
29
Kiko Francisco de Borja Lacasa Sánchez
21/04/1978 Gandia 22 2003-06
30
Duda Sérgio Paulo Barbosa Valente
27/06/1980 Porto 22 2015-17
31
Quintana Diego Jesús Quintana
24/04/1978 Rosario 21 2001-04
32
Edu Bedia Eduardo Bedia Peláez
23/03/1989 Santander 21 2008-11
33
Gudelj Vladimir Gudelj
27/12/1966 Mostar 21 1997-99
34
Luis Cembranos Luis Cembranos Martínez
06/06/1972 Luzern 21 1996-98
35
Sabas Juan Sabas Huertas Lorente
13/04/1967 Madrid 21 1994-96
36
Julià Francesc Xavier Julià Fontané
11/07/1961 Girona 21 1990-92
37
Gerardo Gerardo Carrera Piñera
05/03/1987 Gijón 21 2008-11
38
Sabas Juan Sabas Huertas Lorente
13/04/1967 Madrid 21 1996-97
39
Ángel Ángel Luis Rodríguez Díaz
26/04/1987 San Cristóbal de La Laguna 21 2006-09
40
Javi García Javier García Almendro
01/10/1969 Sabadell 21 1996-98
41
Jonathan Jonathan Sundy Zongo
16/04/1989 Ouagadougou 20 2011-13
42
Nélson Oliveira Nélson Miguel Castro Oliveira
08/08/1991 Barcelos 20 2012-13
43
Bryan Gil Bryan Gil Salvatierra
11/02/2001 L'Hospitalet de Llobregat 20 2018-20
44
Gari Uranga Garikoitz Uranga Luluaga
21/06/1980 Tolosa 20 2007-08
45
De Paula Óscar Javier de Paula Gamero
31/05/1975 Durango 20 2001-04
46
Capdevila José Luis Sánchez Capdevila
12/02/1981 Zaragoza 20 2010-11
47
Primi Primitivo Soto Sáez
24/08/1955 Portugalete 20 1988-89
48
Etxaburu Asier Etxaburu Diz
07/04/1994 Ondarroa 20 2021-22
49
En-Nesyri Youssef En-Nesyri
01/06/1997 Fez 20 2016-18
50
Jonatan Valle Jonatan Valle Trueba
30/12/1984 Santander 20 2004-05
51
Mauricio López Mauricio Rodolfo López
22/02/1974 Quilmes 20 1998-01
52
Cantero Alejandro Cantero Sánchez
08/06/2000 Madrid 20 2021-22
53
Abdón Prats Abdón Roger Prats Bastidas
07/12/1992 Artà 20 2019-20
54
Abdón Prats Abdón Roger Prats Bastidas
07/12/1992 Artà 20 2018-19
55
Villalibre Asier Villalibre Molina
30/09/1997 Gernika-Lumo 19 2016-18
56
Tonín Antonio Navarro Manzanares
29/10/1948 Almassora 19 1979-80
57
Idiakez Iñigo Idiakez Barkaiztegi
08/11/1973 Donostia/San Sebastián 19 1996-97
58
Acuña Carlos Javier Acuña Caballero
23/06/1988 Encarnación 19 2016-18
59
Vadillo Álvaro Vadillo Cifuentes
12/09/1994 Puerto Real 19 2020-22
60
Ortuño Alfredo Ortuño Martínez
21/01/1991 Yecla 19 2021-22
61
Maldonado Francisco José Maldonado Collante
02/06/1981 San Fernando 19 2009-12
62
Valerón Juan Carlos Valerón Santana
17/06/1975 Arguineguín 19 2013-15
63
Curro Francisco José Sánchez Rodríguez
03/01/1996 La Palma del Condado 19 2021-23
64
Bodipo Rodolfo Bodipo Díaz
25/10/1977 Dos Hermanas 19 2000-01
65
Barkero José Javier Barkero Saludes
27/04/1979 Aretxabaleta 19 2005-07
66
Lafita Juan Ángel Lafita Garrido
12/09/1958 Barcelona 19 1978-82
67
Mujika Juan María Mujika Izaguirre
12/05/1963 Donostia/San Sebastián 19 1989-91
68
Mutiu Adepoju Mutiu
22/12/1970 Ibadan 19 1999-02
69
Módigo Hugo Alberto Módigo Gordillo
31/07/1956 Córdoba 19 1981-83
70
Linares Miguel Linares Cólera
30/09/1982 Zaragoza 19 2018-20
71
Julen Guerrero Julen Guerrero López
07/01/1974 Portugalete 19 2004-06
72
Marcos Vales Marcos Vales Illanes
05/04/1975 A Coruña 19 1992-94
73
Pallardó Miguel Pallardó González
05/09/1986 Alaquàs 19 2011-13
74
Robert Roberto Rodríguez Encinas
27/12/1979 Salamanca 19 2003-05
75
Cristian Cristian Hidalgo González
21/09/1983 Barcelona 18 2009-11
76
Tejero Jesús Tejero Gimeno
19/12/1965 Tauste 18 1988-90
77
Lei Wu Lei
19/11/1991 Pinyin 18 2020-21
78
Farias José Juan Santana Farias
11/06/1958 Las Palmas de Gran Canaria 18 1980-83
79
Yordi Jorge González Díaz
14/09/1974 San Fernando 18 2005-07
80
Llamas Sergio Llamas Pardo
06/03/1993 Vitoria-Gasteiz 18 2015-16
81
Quico Francisco Javier Rey García
14/06/1967 Viveiro 18 1994-96
82
Aduriz Aritz Aduriz Zubeldia
11/02/1981 Donostia/San Sebastián 18 2018-20
83
Zarraga Oier Zarraga Egaña
04/01/1999 Getxo 18 2021-23
84
Mella Gonzalo Mella Liñares
18/12/1967 Rarís 18 1989-90
85
Abalo Daniel Abalo Paulos
29/09/1987 Vilagarcía de Arousa 18 2010-11
86
Toquero Gaizka Toquero Pinedo
09/08/1984 Vitoria-Gasteiz 18 2012-14
87
Llorente Fernando Javier Llorente Torres
26/02/1985 Rincón de Soto 18 2006-07
88
Bakkali Zakaria Bakkali
26/01/1996 Liège 18 2015-17
89
Lucas Vázquez Lucas Vázquez Iglesias
01/07/1991 Curtis 18 2012-13
90
Armada Andrés Armada Pozo
21/11/1979 El Carpio 18 2001-04
91
Molinero Abel Molinero Pons
28/04/1989 Madrid 18 2011-16
92
Arpón Óscar Arpón Ochoa
09/04/1975 Calahorra 18 2002-04
93
Calderón Joaquín Calderón Vicente
10/10/1988 Elx 18 2006-08
94
Pepe Domingo José Domingo Juárez Ramiro
03/07/1977 Madrid 17 2003-04
95
Trincão Francisco António Machado Mota Castro Trincão
29/12/1999 Viana do Castelo 17 2020-21
96
Tello Cristian Tello Herrera
11/08/1991 Sabadell 17 2013-18
97
David Sanz David Sanz Pascual
23/04/1977 Madrid 17 2010-11
98
Roberto Torres Roberto Torres Morales
07/03/1989 Arre 17 2021-22
99
Morales José Luis Morales Martín
02/08/1973 Madrid 17 1999-00
100
Cámara Álvaro Cámara Rey
09/07/1978 Madrid 17 2007-09
101
Dinei Telmario de Araújo Sacramento
11/11/1983 São Domingos 17 2009-10
102
Sobrino Rubén Sobrino Pozuelo
01/06/1992 Daimiel 17 2013-15
103
Riqui Puig Ricard Puig Martí
13/08/1999 Matadepera 17 2020-22
104
Sandro Carlos Alejandro Sierra Fumero
14/10/1974 Las Galletas 17 2006-08
105
Francis Francisco Javier Cabral Román
03/11/1965 Jerez de la Frontera 17 1985-87
106
Joan Tomàs Joan Tomàs Campasol
17/05/1985 Girona 17 2009-10
107
Soriano Jonathan Soriano Casas
24/09/1985 El Pont de Vilomara i Rocafort 17 2006-08
108
Ersen Martin Ersen Martin
23/05/1979 Makfredwitz 17 2007-09
109
Morientes Fernando Morientes Sánchez
05/04/1976 Cilleros 17 2002-05
110
Gerardo Gerardo Carrera Piñera
05/03/1987 Gijón 17 2007-09
111
Sotelo Juan Manuel Sotelo Lorenzo
28/03/1956 Buenos Aires 17 1979-81
112
Veiga Gabriel Veiga Novas
27/05/2002 Porriño 17 2020-23
113
Juanjo Juan José Serrano Macías
03/10/1981 Calamonte 17 2014-15
114
Toché José Verdú Nicolás
01/01/1983 Santomera 17 2004-06
115
Biagini Leonardo Ángel Biagini
13/04/1977 Arroyo Seco 17 2000-03
116
Ibrahima Ibrahima Baldé
04/09/1989 Dakar 17 2018-20
117
Miguel Ángel Miguel Ángel Blas Garrido
14/01/1968 Barcelona 17 1992-93
118
Epitié Juan Ramón Epitié-Dyowe Roig
12/10/1976 Manresa 17 2001-02
119
Ezequiel Ezequiel Calvente Criado
12/01/1991 Melilla 17 2010-12
120
Ramón Ramón Vázquez García
14/02/1964 Alcalá de Guadaíra 17 1993-94
121
Fernando Fernando Sánchez Cipitria
12/09/1971 Madrid 16 1999-01
122
Ferreira Virgilio Ferreira Romero
28/01/1973 Atyra 16 1996-97
123
Nino Juan Francisco Martínez Modesto
10/06/1980 Vera 16 2020-21
124
Kodro Kenan Kodro
19/08/1993 Donostia/San Sebastián 16 2019-21
125
Azón Ivan Azón Monzón
24/12/2002 Zaragoza 16 2020-21
126
Glaucio Glaucio de Jesús Carvalho
11/11/1975 São Paulo 16 2001-02
127
Joseba Aguirre Joseba Aguirre López
17/03/1964 Ortuella 16 1995-96
128
Pandiani Walter Gerardo Pandiani Urquiza
27/04/1976 Montevideo 16 2006-07
129
Rubio Juan José Rubio Jiménez
28/08/1956 Madrid 16 1984-86
130
Iván Ania Iván Ania Cadavieco
24/10/1977 Oviedo 16 1997-98
131
Eusebio Eusebio Sacristán Mena
13/04/1964 La Seca 16 1999-00
132
Manu Vallejo Manuel Javier Vallejo Galván
14/02/1997 Chiclana de la Frontera 16 2020-22
133
Cristian Rodríguez Cristian Gabriel Rodríguez Barrotti
30/09/1985 Juan Lacaze 16 2013-14
134
Güiza Daniel González Güiza
17/08/1980 Jerez de la Frontera 16 2011-17
135
Fito Miranda Adolfo Miranda Araujo
14/10/1989 Barcelona 16 2011-13
136
Carlitos Carlos Domínguez Domínguez
18/09/1976 Mairena del Aljarafe 16 1995-97
137
Juan Carlos Juan Carlos Pérez Frías
27/07/1956 Madrid 16 1980-81
138
Verona Francisco Javier Verona Ruiz
02/12/1966 El Aaiún 16 1987-90
139
Jon Bakero Jon Bakero Escudero
16/07/1971 Goizueta 16 1994-95
140
Antoñito Antonio Ramiro Pérez
02/02/1978 Sevilla 16 2008-10
141
Pachón Valentín Sergio Pachón Mosquero
05/02/1977 Madrid 16 2005-07
142
César Brito César Gonçalves de Brito Duarte
21/10/1964 Covilhã 16 1997-98
143
Serrano Emilio Serrano Bayón
16/10/1957 Ciudad Real 16 1979-82
144
Héctor Figueroa Héctor Figueroa Cabrera
30/10/1988 Las Palmas de Gran Canaria 16 2013-15
145
Baraja Javier Baraja Vegas
24/08/1980 Valladolid 16 2011-12
146
Quique Enrique González Casín
16/05/1990 Valladolid 16 2020-22
147
Amuchástegui Ibón Amuchástegui Múgica
30/01/1954 Eibar 16 1976-78
148
Goiria Asier Goiria Etxebarria
19/09/1980 Amorebieta-Etxano 16 2010-11
149
Mayoral David Mayoral Lastras
05/04/1997 Ávila 16 2016-19
150
Omar José Omar Perdomo Machado
03/07/1993 Las Palmas de Gran Canaria 16 2016-17
151
El Zhar Nabil El Zhar
27/08/1986 Alès 16 2018-19
152
Maqueda Pablo José Maqueda Andrés
18/01/1971 Barcelona 16 1999-00
153
Zozulya Roman Vyacheslavovych Zozulya
17/11/1989 Kiev 16 2021-22
154
Aday Francisco Aday Benítez Caraballo
16/12/1987 Sentmenat 16 2013-15
155
Álex Cruz Alejandro Cruz Rodríguez
17/06/1990 Mogán 16 2010-12
156
Matheus Aiás Matheus Aiás Barrozo Rodrigues
30/12/1996 Palmares Paulista 16 2021-22
157
Berastegui Ignacio Berastegui Araña
21/03/1968 Pamplona 16 1989-90
158
Pier Pier Luigi Cherubino Loggi
15/10/1971 Roma 16 1991-93
159
Manucho Mateus Alberto Contreiras Gonçalves
07/03/1983 Luanda 16 2014-15
160
Quero Juan Quero Barraso
17/10/1984 Madrid 16 2007-08
161
Sequeiros Marcos Sequeiros Estévez
12/12/1973 Sevilla 16 2003-04
162
Emaná Stéphane Onesime Emaná Edzimbi
17/06/1994 Yaoundé 16 2012-17
163
Saúl Berjón Saúl Berjón Pérez
24/05/1986 Oviedo 16 2011-12
164
Sendoa Sendoa Aguirre Basterretxea
31/12/1975 Erandio 16 2000-07
165
Villalba Manuel Villalba Arana
09/01/1954 Rota 16 1973-75
166
Xavi Moré Xavier Moré Roca
07/06/1982 L'Ametlla del Vallès 16 2003-05
167
Txiki Daniel Rodríguez Pérez
27/03/1977 Donostia/San Sebastián 16 2006-08
168
Juan Carlos Juan Carlos Real Ruiz
15/03/1991 A Coruña 16 2020-22
169
Escaich Xavier Escaich Ferrer
06/09/1968 Barcelona 16 1995-96
170
Toché José Verdú Nicolás
01/01/1983 Santomera 16 2005-07
171
Paniagua Juan Carlos Paniagua Prieto
20/03/1966 Navalmoral de la Mata 16 1994-96
172
César Arzo César Arzo Amposta
21/01/1986 Vila-real 15 2003-05
173
Potele José González de la Vieja
01/01/1947 Madrid 15 1976-78
174
Lluís Lluís González Pujol
30/06/1969 Sallent 15 1993-95
175
Fran Moreno Francisco Javier Moreno Jiménez
07/05/1984 Pamplona 15 2007-08
176
Pedro Vega Pedro Antonio Vega Rodríguez
19/07/1979 Vega de San Mateo 15 2003-04
177
Diego Diego David Jiménez Martínez
29/05/1979 Alcoi 15 2013-14
178
De Lucas Enrique de Lucas Martínez
17/08/1978 L'Hospitalet de Llobregat 15 1997-99
179
Miki Villar Miguel Villar Alonso
19/09/1996 Nigrán 15 2021-22
180
Hormiga Julio Alberto González Hormiga
30/03/1985 Santa Cruz de Tenerife 15 2004-07
181
Rahmani Yanis Mouloud Rahmani Cordeiro
12/05/1995 Champigny-sur-Marne 15 2021-22
182
Iñaki Hurtado José Ignacio Hurtado Capilla
26/02/1972 Logroño 15 1995-97
183
Parri Líbero Parri Romero
18/01/1982 València 15 2008-10
184
Tomás Tomás Jiménez Álvarez
11/05/1979 Salamanca 15 1998-00
185
Bolo Jon Andoni Pérez Alonso
05/03/1974 Bilbao 15 1996-97
186
Mujica Rafael Sebastián Mujica García
29/10/1998 Las Palmas de Gran Canaria 15 2017-21
187
Mario Barco Mario Barco Vilar
23/12/1992 Estella 15 2019-21
188
Mario Rosas Mario Alberto Rosas Montero
22/05/1980 Málaga 15 2009-11
189
Fayzulin Ilshat Galimzyanovich Fayzulin
05/03/1973 Osinniki 15 1995-96
190
Campuzano Víctor Campuzano Bonilla
31/05/1997 Barcelona 15 2021-23
191
Zárate Ariel Silvio Zárate Riga
13/07/1973 Buenos Aires 15 1998-00
192
Airam Airam López Cabrera
21/10/1987 Puerto de la Cruz 15 2010-11
193
Oriol Riera Oriol Riera Magem
03/07/1986 Vic 15 2011-12
194
Borja Sainz Borja Sainz Eguskiza
01/02/2001 Leioa 15 2020-22
195
Turu Flores José Óscar Flores Bringas
16/05/1971 Buenos Aires 15 2001-03
196
Esteban Vigo Esteban Vigo Benítez
17/01/1955 Vélez-Málaga 15 1979-81
197
Viguera Borja Viguera Manzanares
26/03/1987 Logroño 15 2007-11
198
Moha Traoré Mohamady Traoré Diarra
29/11/1994 Barcelona 15 2015-18
199
Jović Luka Jović
23/12/1997 Bijeljina 15 2020-22
200
Luis Pérez Luis Pérez Pascual
09/02/1971 Donostia/San Sebastián 15 1992-93
201
Pekhart Tomáš Pekhart
26/05/1989 Sušice 15 2018-20
202
Gay José Aurelio Gay López
10/12/1965 Madrid 15 1994-96
203
Enrique Enrique Fernando Ortiz Moruno
02/07/1977 Zafra 15 2003-05
204
Kepa Kepa Blanco González
13/01/1984 Marbella 15 2007-10
205
Riki Iván Sánchez-Rico Soto
11/08/1980 Aranjuez 15 2013-14
206
Pelayo Pelayo Novo García
01/11/1990 Oviedo 15 2012-13
207
Palacios César Palacios Chocarro
19/10/1974 Pamplona 15 2002-04
208
Santi Santiago Antonaya Quesada
12/10/1953 Vilches 15 1973-75
209
Flores Robert Mario Flores Bistolfi
13/05/1986 Canelones 15 2009-10
210
Vázquez Franco Damián Vázquez
22/02/1989 Tanti 15 2019-21
211
Jefferson Montero Jefferson Antonio Montero Vite
01/09/1989 Babahoyo 15 2010-11
212
Rubio Jesús Rubio Martín
04/02/1987 Plasencia 15 2012-13
213
Luke Francisco Javier Luke Bermúdez
20/02/1968 Barakaldo 15 1992-93
214
Carlos Castro Carlos Castro García
01/06/1995 Ujo 15 2015-17
215
Julio Salinas Julio Salinas Fernández
11/09/1962 Bilbao 15 1999-00
216
Jorge Pérez Jorge Pérez Sáenz
24/10/1975 Bilbao 15 1998-00
217
Gómez de Segura Juan Carlos Gómez de Segura Serna
05/09/1957 Elorrio 15 1980-81
218
Carlitos Carlos Domínguez Domínguez
18/09/1976 Mairena del Aljarafe 15 2002-03
219
Rodri Rodrigo Veiga Alonso
22/06/1977 O Barco de Valdeorras 15 2000-03
220
Juan Sánchez Juan Ginés Sánchez Romero
15/05/1972 Aldaia 15 1992-93
221
Lobato Cristian Lobato Villegas
07/03/1989 Esparreguera 15 2013-16
222
Moi Gómez Moisés Gómez Bordonado
23/06/1994 Rojales 15 2014-16
223
Paco Llorente Francisco Llorente Gento
21/05/1965 Valladolid 15 1989-90
224
Kiko Ratón Francisco José González Expósito
19/09/1976 Puerto de la Cruz 15 2003-05
225
Taborda Sebastián Taborda Ramos
22/05/1981 Montevideo 14 2005-07
226
Pepe Domingo José Domingo Juárez Ramiro
03/07/1977 Madrid 14 2002-03
227
Toni Dovale Antonio Rodríguez Dovale
04/04/1990 A Coruña 14 2012-13
228
Godino Juan Antonio Godino Martín
24/02/1978 Sevilla 14 2003-04
229
Posse Martín Andrés Posse Paz
02/08/1975 Morón 14 2002-04
230
Martín Pérez Martín Pérez Mellado
23/08/1962 Coria del Río 14 1990-91
231
Paco Soler Francisco Manuel Soler Atencia
05/03/1970 Palma 14 2000-01
232
Joseba Aguirre Joseba Aguirre López
17/03/1964 Ortuella 14 1990-91
233
Bueno Alberto Bueno Calvo
20/03/1988 Madrid 14 2006-07
234
Tote Jorge López Marco
23/11/1978 Madrid 14 2003-06
235
Estoyanoff Fabián Larry Estoyanoff Poggio
27/09/1982 Montevideo 14 2005-06
236
Claudio Claudio Barragán Escobar
10/04/1964 Manises 14 1997-98
237
Rodri José Luis Rodrigo Velasco
08/07/1968 Madrid 14 1992-93
238
Balboa Javier Ángel Balboa Osa
13/05/1985 Madrid 14 2006-10
239
Jesé Jesé Rodríguez Ruiz
26/02/1993 Las Palmas de Gran Canaria 14 2013-15
240
Antón Lorenzo Antón García
07/04/1955 Elx 14 1975-78
241
Valerón Juan Carlos Valerón Santana
17/06/1975 Arguineguín 14 2006-09
242
Christiansen Thomas Christiansen Tarín
11/03/1973 København 14 1996-97
243
Mir Miquel Mir Genes
24/03/1956 Sant Adrià de Besòs 14 1974-75
244
Álex Fernández Alejandro Fernández Iglesias
15/10/1992 Alcalá de Henares 14 2013-14
245
Hurtado Miguel Ángel Hurtado Godoy
24/04/1967 Valle de la Serena 14 1987-88
246
Calleja Javier Calleja Revilla
12/05/1978 Madrid 14 2002-03
247
Montero Julián Montero Villamiel
31/08/1940 Leganés 14 1971-73
248
Vega Óscar Vega Salinas
27/01/1987 Pamplona 14 2010-12
249
Aldana Adolfo Aldana Torres
05/01/1966 San Roque 14 1990-91
250
Juan Hernández Juan Hernández García
06/12/1994 Lorca 14 2021-23
En actiu la temporada 2022-23
Col·labora amb BDFutbol!