Ranking Jugats Consecutius Suplent Segona Divisió

# País Nom Pos Data de naixement Lloc de naixement PS Temporada
1
PereiraRamón Pereira Gómez
12/09/1978 Mérida 40 2000-07
2
Cristo MarreroCristo Marrero Henríquez
10/11/1978 Las Zocas 39 2007-09
3
WellingtonWellington Alves da Silva
06/01/1993 Rio de Janeiro 32 2011-14
4
Kiko FemeníaFrancisco Femenía Far
02/02/1991 Sanet y Negrals 26 2009-10
5
PeronaJorge Perona García
01/04/1982 Enguera 25 2005-06
6
ArrikiOwusu Afriyie Martin
01/09/1980 Accra 24 1997-99
7
ErnestoErnesto Gómez Gómez
26/04/1985 Madrid 24 2005-07
8
MendyFormose Mendy
23/03/1989 Guédiawaye 23 2012-14
9
Urko VeraUrko Vera Mateos
14/05/1987 Barakaldo 23 2012-14
10
XiscoFrancisco Jiménez Tejada
26/06/1986 Santa Ponça 23 2018-19
11
Pol LozanoPol Lozano Vizuete
06/10/1999 Sant Quirze del Vallès 23 2020-21
12
David GonzálezDavid González Borges
25/08/1981 Las Palmas de Gran Canaria 22 2007-09
13
KikoFrancisco de Borja Lacasa Sánchez
21/04/1978 Gandia 22 2003-06
14
GerardoGerardo Carrera Piñera
05/03/1987 Gijón 21 2008-11
15
ÁngelÁngel Luis Rodríguez Díaz
26/04/1987 San Cristóbal de La Laguna 21 2006-09
16
MontielJonathan Montiel Caballero
03/09/1998 Madrid 21 2021-22
17
PrimiPrimitivo Soto Sáez
24/08/1955 Portugalete 20 1988-89
18
CapdevilaJosé Luis Sánchez Capdevila
12/02/1981 Zaragoza 20 2010-11
19
EtxaburuAsier Etxaburu Diz
07/04/1994 Ondarroa 20 2021-22
20
Abdón PratsAbdón Roger Prats Bastidas
07/12/1992 Artà 20 2018-19
21
Mauricio LópezMauricio Rodolfo López
22/02/1974 Quilmes 20 1998-01
22
Gari UrangaGarikoitz Uranga Luluaga
21/06/1980 Tolosa 20 2007-08
23
JonathanJonathan Sundy Zongo
16/04/1989 Ouagadougou 20 2011-13
24
VillalibreAsier Villalibre Molina
30/09/1997 Gernika-Lumo 19 2016-18
25
BodipoRodolfo Bodipo Díaz
25/10/1977 Dos Hermanas 19 2000-01
26
MódigoHugo Alberto Módigo Gordillo
31/07/1956 Córdoba 19 1981-83
27
AcuñaCarlos Javier Acuña Caballero
23/06/1988 Encarnación 19 2016-18
28
TonínAntonio Navarro Manzanares
29/10/1948 Almassora 19 1979-80
29
RobertRoberto Rodríguez Encinas
27/12/1979 Salamanca 19 2003-05
30
ValerónJuan Carlos Valerón Santana
17/06/1975 Arguineguín 19 2013-15
31
OrtuñoAlfredo Ortuño Martínez
21/01/1991 Yecla 19 2021-22
32
LinaresMiguel Linares Cólera
30/09/1982 Zaragoza 19 2018-20
33
LeiWu Lei
19/11/1991 Pinyin 18 2020-21
34
CalderónJoaquín Calderón Vicente
10/10/1988 Elx 18 2006-08
35
Lucas VázquezLucas Vázquez Iglesias
01/07/1991 Curtis 18 2012-13
36
MellaGonzalo Mella Liñares
18/12/1967 Rarís 18 1989-90
37
AbaloDaniel Abalo Paulos
29/09/1987 Vilagarcía de Arousa 18 2010-11
38
ArmadaAndrés Armada Pozo
21/11/1979 El Carpio 18 2001-04
39
MolineroAbel Molinero Pons
28/04/1989 Madrid 18 2011-16
40
LlamasSergio Llamas Pardo
06/03/1993 Vitoria-Gasteiz 18 2015-16
41
Jonatan SorianoJonathan Soriano Casas
24/09/1985 El Pont de Vilomara i Rocafort 18 2006-09
42
Xisco NadalFernando Sebastián Nadal Martorell
27/06/1986 Palma 18 2009-10
43
GerardoGerardo Carrera Piñera
05/03/1987 Gijón 17 2007-09
44
Pepe DomingoJosé Domingo Juárez Ramiro
03/07/1977 Madrid 17 2003-04
45
CámaraÁlvaro Cámara Rey
09/07/1978 Madrid 17 2007-09
46
MaldonadoFrancisco José Maldonado Collante
02/06/1981 San Fernando 17 2007-12
47
SantaellaJuan Antonio Santaella Rando
03/06/1974 Ceuta 17 1996-98
48
David SanzDavid Sanz Pascual
23/04/1977 Madrid 17 2010-11
49
JuanjoJuan José Serrano Macías
03/10/1981 Calamonte 17 2014-15
50
Miguel ÁngelMiguel Ángel Blas Garrido
14/01/1968 Barcelona 17 1992-93
51
ArpónÓscar Arpón Ochoa
09/04/1975 Calahorra 17 2003-04
52
IbrahimaIbrahima Baldé
04/09/1989 Dakar 17 2018-20
53
SandroCarlos Alejandro Sierra Fumero
14/10/1974 Las Galletas 17 2006-08
54
SobrinoRubén Sobrino Pozuelo
01/06/1992 Daimiel 17 2013-15
55
EpitiéJuan Ramón Epitié-Dyowe Roig
12/10/1976 Manresa 17 2001-02
56
Joan TomàsJoan Tomàs Campasol
17/05/1985 Girona 17 2009-10
57
CurroFrancisco José Sánchez Rodríguez
03/01/1996 La Palma del Condado 17 2021-22
58
TochéJosé Verdú Nicolás
01/01/1983 Santomera 16 2005-07
59
Jon BakeroJon Bakero Escudero
16/07/1971 Goizueta 16 1994-95
60
GoiriaAsier Goiria Etxebarria
19/09/1980 Amorebieta-Etxano 16 2010-11
61
Fito MirandaAdolfo Miranda Araujo
14/10/1989 Barcelona 16 2011-13
62
ZozulyaRoman Vyacheslavovych Zozulya
17/11/1989 Kiev 16 2021-22
63
SequeirosMarcos Sequeiros Estévez
12/12/1973 Sevilla 16 2003-04
64
BarajaJavier Baraja Vegas
24/08/1980 Valladolid 16 2011-12
65
AzónIvan Azón Monzón
24/12/2002 Zaragoza 16 2020-21
66
VillalbaManuel Villalba Arana
09/01/1954 Rota 16 1973-75
67
MayoralDavid Mayoral Lastras
05/04/1997 Ávila 16 2016-19
68
Juan CarlosJuan Carlos Pérez Frías
27/07/1956 Madrid 16 1980-81
69
TochéJosé Verdú Nicolás
01/01/1983 Santomera 16 2005-06
70
OmarJosé Omar Perdomo Machado
03/07/1993 Las Palmas de Gran Canaria 16 2016-17
71
MaquedaPablo José Maqueda Andrés
18/01/1971 Barcelona 16 1999-00
72
VadilloÁlvaro Vadillo Cifuentes
12/09/1994 Puerto Real 16 2020-22
73
SerranoEmilio Serrano Bayón
16/10/1957 Ciudad Real 16 1979-82
74
TxikiDaniel Rodríguez Pérez
27/03/1977 Donostia/San Sebastián 16 2006-08
75
Saúl BerjónSaúl Berjón Pérez
24/05/1986 Oviedo 16 2011-12
76
Héctor FigueroaHéctor Figueroa Cabrera
30/10/1988 Las Palmas de Gran Canaria 16 2013-15
77
EmanáStéphane Onesime Emaná Edzimbi
17/06/1994 Yaoundé 16 2012-17
78
Álex CruzAlejandro Cruz Rodríguez
17/06/1990 Mogán 16 2010-12
79
QueroJuan Quero Barraso
17/10/1984 Madrid 16 2007-08
80
SendoaSendoa Aguirre Basterretxea
31/12/1975 Erandio 16 2000-07
81
AdayFrancisco Aday Benítez Caraballo
16/12/1987 Sentmenat 16 2013-15
82
Joseba AguirreJoseba Aguirre López
17/03/1964 Ortuella 16 1995-96
83
ParriLíbero Parri Romero
18/01/1982 Valencia 15 2008-10
84
PekhartTomáš Pekhart
26/05/1989 Sušice 15 2018-20
85
MújicaRafael Sebastián Mújica García
29/10/1998 Las Palmas de Gran Canaria 15 2017-21
86
Pedro VegaPedro Antonio Vega Rodríguez
19/07/1979 Vega de San Mateo 15 2003-04
87
AiramAiram López Cabrera
21/10/1987 Puerto de la Cruz 15 2010-11
88
PelayoPelayo Novo García
01/11/1990 Oviedo 15 2012-13
89
Kiko RatónFrancisco José González Expósito
19/09/1976 Puerto de la Cruz 15 2003-05
90
Gómez de SeguraJuan Carlos Gómez de Segura Serna
05/09/1957 Elorrio 15 1980-81
91
Matheus AiasMatheus Aias Barrozo Rodrigues
30/12/1996 Palmares Paulista 15 2021-22
92
Mario RosasMario Alberto Rosas Montero
22/05/1980 Málaga 15 2009-11
93
EnriqueEnrique Fernando Ortiz Moruno
02/07/1977 Zafra 15 2003-05
94
Oriol RieraOriol Riera Magem
03/07/1986 Vic 15 2011-12
95
DiegoDiego David Jiménez Martínez
29/05/1979 Alcoi 15 2013-14
96
Fran MorenoFrancisco Javier Moreno Jiménez
07/05/1984 Pamplona 15 2007-08
97
RubioJesús Rubio Martín
04/02/1987 Plasencia 15 2012-13
98
Moha TraoréMohamady Traoré Diarra
29/11/1994 Barcelona 15 2015-18
99
Miki VillarMiguel Villar Alonso
19/09/1996 Nigrán 15 2021-22
100
RahmaniYanis Mouloud Rahmani Cordeiro
12/05/1995 Champigny-sur-Marne 15 2021-22
101
HormigaJulio Alberto González Hormiga
30/03/1985 Santa Cruz de Tenerife 15 2004-07
102
Mario BarcoMario Barco Vilar
23/12/1992 Estella 15 2019-21
103
RodriRodrigo Veiga Alonso
22/06/1977 O Barco de Valdeorras 15 2000-03
104
FloresRobert Mario Flores Bistolfi
13/05/1986 Canelones 15 2009-10
105
Sergio MarcosSergio Marcos González
03/02/1992 Sacedón 14 2015-17
106
LeguizamónFélix Luciano Leguizamón
01/07/1982 Entre Ríos 14 2003-04
107
Pablo PérezPablo Pérez Rodríguez
02/08/1993 Gijón 14 2020-21
108
CuevasRoberto Cuevas Martín
30/01/1981 Abadiño 14 2005-09
109
MoránFernando Morán Escudero
27/04/1976 Madrid 14 2012-13
110
GeniEugenio Suárez Santos
04/02/1980 Gijón 14 2003-04
111
MoisésMoisés García León
10/07/1971 Sevilla 14 2008-09
112
MirosavljevićNenad Mirosavljević
04/09/1977 Požega 14 2004-05
113
QuirogaMauro Daniel Quiroga
07/12/1989 Concepción del Uruguay 14 2013-14
114
BiaginiLeonardo Ángel Biagini
13/04/1977 Arroyo Seco 14 2003-05
115
Javi IIFrancisco Javier Melián Sánchez
14/02/1966 Las Palmas de Gran Canaria 14 1984-92
116
HurtadoMiguel Ángel Hurtado Godoy
24/04/1967 Valle de la Serena 14 1987-88
117
Joan TomàsJoan Tomàs Campasol
17/05/1985 Girona 14 2011-12
118
ClaudioClaudio Barragán Escobar
10/04/1964 Manises 14 1997-98
119
LlabrésArnaldo Llabrés Picó
22/07/1964 Muro 14 1989-90
120
BabunskiDavid Babunski Hristovski
01/03/1994 Skopje 14 2014-15
121
VillarJuan Villar Vázquez
19/05/1988 Cortegana 14 2020-22
122
PoteleJosé González de la Vieja
01/01/1947 Madrid 14 1976-77
123
Xavi MoréXavier Moré Roca
07/06/1982 L'Ametlla del Vallès 14 2004-05
124
AdriánAdrián González Morales
25/05/1988 Madrid 14 2020-21
125
BuenoAlberto Bueno Calvo
20/03/1988 Madrid 14 2006-07
126
MutiuAdepoju Mutiu
22/12/1970 Ibadan 14 2001-02
127
MáyorAlfredo Juan Mayordomo
23/01/1984 Aspe 14 2014-15
128
QuinteroAlberto Abdiel Quintero Medina
18/12/1987 El Chorrillo 14 2009-10
129
PinillaAntonio Pinilla Miranda
25/02/1971 Badalona 14 2007-08
130
KortajarenaJon Andoni Kortajarena Intxaurraga
25/05/1963 Lemona 14 1983-88
131
JulioFrancisco Julio Monerri
29/05/1963 Alzira 14 1987-88
132
GodinoJuan Antonio Godino Martín
24/02/1978 Sevilla 14 2003-04
133
MirMiquel Mir Genes
24/03/1956 Sant Adrià de Besòs 14 1974-75
134
Pablo PérezPablo Pérez Rodríguez
02/08/1993 Gijón 14 2021-22
135
SoteloJuan Manuel Sotelo Lorenzo
28/03/1956 Buenos Aires 14 1979-80
136
VegaÓscar Vega Salinas
27/01/1987 Pamplona 14 2010-12
137
MuñozJuan Muñoz Cerdà
13/02/1945 Valencia 14 1973-74
138
WillyLuis Alfonso Ledesma Galán
23/01/1989 Torremejía 14 2018-19
139
AlexandreAlexandre José de Oliveira Albuquerque
26/05/1977 Recife 14 2006-07
140
PereiraRamón Pereira Gómez
12/09/1978 Mérida 14 1997-99
141
Martín PérezMartín Pérez Mellado
23/08/1962 Coria del Río 14 1990-91
142
MaiaSeverino Do Ramo Maia
06/07/1975 João Pessoa 14 1999-00
143
ZárateAriel Silvio Zárate Riga
13/07/1973 Buenos Aires 14 1998-00
144
Pepe DomingoJosé Domingo Juárez Ramiro
03/07/1977 Madrid 14 2002-03
145
Javi GonzálezJavier González Gómez
22/03/1974 Barakaldo 14 1993-94
146
TinínJesús Agustín González Sánchez
25/12/1946 Granada 14 1974-75
147
Igor MartínezIgor Martínez Caseras
19/07/1989 Vitoria-Gasteiz 14 2008-09
148
Pablo NiñoJuan Pablo Niño Castellano
15/05/1978 Rota 14 2000-01
149
ŠaranMurat Šaran
24/10/1949 Sarajevo 13 1979-81
150
EzequielEzequiel Calvente Criado
12/01/1991 Melilla 13 2010-12
151
PeñarandaAdalberto Peñaranda Maestre
31/05/1997 El Vigía 13 2021-22
152
Jorge LópezJorge López Montaña
19/09/1978 Logroño 13 1999-00
153
SavoiaGustavo Humberto Savoia Gallo
21/08/1981 Reconquista 13 2009-10
154
PendínDaniel Alberto Pendín Sánchez
29/10/1974 Rosario 13 2006-08
155
RubioJavier Gómez Cifuentes
29/07/1981 Albacete 13 2001-02
156
PintadoGorka Pintado del Molino
24/03/1978 Donostia/San Sebastián 13 2002-04
157
César de LomaCésar de Loma Atienza
14/07/1975 Madrid 13 1996-98
158
MecaJosé Manuel Meca García
19/01/1978 Águilas 13 2001-02
159
BiaginiLeonardo Ángel Biagini
13/04/1977 Arroyo Seco 13 2006-07
160
LluísLluís González Pujol
30/06/1969 Sallent 13 1993-94
161
GeijoAlexandre Geijo Pazos
11/03/1982 Genève 13 2013-14
162
Kike GarcíaEnrique García Martínez
25/11/1989 Motilla del Palancar 13 2009-10
163
Álex BlancoAlejandro Blanco Sánchez
16/12/1998 Benidorm 13 2019-20
164
CristianCristian Hidalgo González
21/09/1983 Barcelona 13 2009-12
165
FrancoFranco Borràs Pellicer
28/05/1962 Bellreguard 13 1981-91
166
PereaBrayan Andrés Perea Vargas
25/02/1993 Cali 13 2016-17
167
KonéMamadou Koné
25/12/1991 Bingerville 13 2012-13
168
BabangidaHaruna Babangida
01/10/1982 Kaduna 13 2003-04
169
QueroJuan Carlos Quero Porras
12/08/1972 Fuengirola 13 1993-94
170
ZárateCristian José Zárate
29/09/1979 Córdoba 13 2003-04
171
Juan CarlosJuan Carlos Pérez Frías
27/07/1956 Madrid 13 1981-82
172
RamírezAntonio Ramírez Ramos
25/06/1979 Gargáligas 13 1999-02
173
César de LomaCésar de Loma Atienza
14/07/1975 Madrid 13 2000-01
174
RodriRodrigo Suárez Peña
07/03/1986 Utrera 13 2009-11
175
KepaKepa Blanco González
13/01/1984 Marbella 13 2012-13
176
NonoJosé Antonio Delgado Villar
30/03/1993 El Puerto de Santa María 13 2014-16
177
AstiazaranJosé Luis Astiazaran Iriondo
31/10/1963 Ciudad de México 13 1987-88
178
HidalgoJesús Hidalgo Bermejo
18/06/1962 Eibar 13 1987-89
179
LawalAbass Muyiwa Lawal
13/09/1980 Ibadan 13 1997-99
180
AlbarracínNicolás Gabriel Albarracín Basil
11/06/1993 Montevideo 13 2017-18
181
TomásTomás Jiménez Álvarez
11/05/1979 Salamanca 13 1999-00
182
ChumillasDavid Chumillas Villalba
13/06/1976 Vila-real 13 1994-97
183
José VegaJosé Vega Díez
10/04/1981 Jerez de la Frontera 13 2008-10
184
AnuarAnuar Mohamed Tuhami
15/01/1995 Ceuta 13 2021-22
185
OlivarLuis Miguel Olivar García
23/01/1973 Madrid 13 1996-97
186
TejeroJesús Tejero Gimeno
19/12/1965 Tauste 13 1988-89
187
ErnestoErnesto Gómez Muñoz
18/07/1994 Albolote 13 2020-22
188
MarceloMarcelo dos Santos Cipriano
11/10/1969 Niterói 13 1996-97
189
Saúl CrespoSaúl Crespo Prieto
23/07/1996 Ponferrada 13 2020-21
190
Edgar HernándezEdgar Hernández Marcé
02/02/1987 Barcelona 13 2017-18
191
Pablo PérezPablo Pérez Rodríguez
02/08/1993 Gijón 13 2017-18
192
Guille DonosoGuillermo Donoso Alonso
08/07/1995 Gijón 13 2016-20
193
MantecónSergio Martínez Mantecón
08/06/1980 Madrid 13 2001-02
194
Chuchi GarcíaJesús Sánchez García
11/09/1955 Murcia 13 1981-83
195
VidalGabriel Vidal Nova
05/10/1969 Palma 13 1999-01
196
AbadMartín Máximo Abad Bartolomé
06/10/1954 Quintanar de la Sierra 13 1974-75
197
Pichi LucasArgimiro Pérez García
14/03/1959 Camponaraya 13 1993-94
198
RobertoRoberto Luis Fresnedoso Prieto
15/01/1973 Toledo 13 2000-02
199
SusaetaNéstor Susaeta Jaurrieta
11/12/1984 Eibar 13 2006-07
200
Ibon GutiérrezIbon Gutiérrez Fernández
10/07/1984 Bilbao 13 2006-08
201
BarahonaAsier Barahona Bregón
18/11/1992 Miranda de Ebro 13 2014-15
202
GerardoGerardo Noriega Santoveña
10/03/1982 Llanes 13 2008-10
203
TuniAntoni Lluis Adrover Colom
14/06/1982 Sóller 13 2011-12
204
CamachoJuan José Camacho Barnola
02/08/1980 Valencia 12 2017-18
205
GilaEloy Gila Marín
21/06/1988 Sabadell 12 2010-11
206
José CarlosJosé Carlos Rodríguez Valero
10/05/1969 Elx 12 1997-98
207
José MariJosé María García Morcillo
17/01/1975 Barcelona 12 1997-98
208
SesteloSergio Sestelo Guijarro
19/08/1978 Madrid 12 2003-04
209
SesteloSergio Sestelo Guijarro
19/08/1978 Madrid 12 2002-03
210
CaballeroPablo Nicolás Caballero Santos
21/07/1986 Totoras 12 2017-19
211
VergosNikolaos Vergos
13/01/1996 Kilkis 12 2015-16
212
AmorósJosé Antonio Amorós Roda
13/09/1959 Murcia 12 1980-82
213
Fran MéridaFrancisco Mérida Pérez
04/03/1990 Barcelona 12 2020-21
214
Del OlmoJoseba del Olmo García
20/06/1981 Barakaldo 12 2007-10
215
JesuliJesús Mora Nieto
24/01/1978 Sevilla 12 1997-98
216
PinedaJean Paul Jesús Pineda Cortés
24/02/1989 Santiago de Chile 12 2015-16
217
AsdrúbalFélix Asdrúbal Padrón Hernández
13/03/1991 Las Palmas de Gran Canaria 12 2013-14
218
Igor MartínezIgor Martínez Caseras
19/07/1989 Vitoria-Gasteiz 12 2007-08
219
Kike LópezEnrique López Delgado
12/01/1988 Salamanca 12 2009-10
220
LafitaJuan Ángel Lafita Garrido
12/09/1958 Barcelona 12 1984-85
221
Miguel ÁngelMiguel Ángel Muñoz Benítez
22/02/1970 Madrid 12 2003-04
222
Javi MierJavier Mier Martínez
04/02/1999 Oviedo 12 2021-22
223
CalderónAntonio Calderón Burgos
02/06/1967 Cádiz 12 1999-00
224
Rubén SuárezRubén Suárez Estrada
19/02/1979 Gijón 12 2002-03
225
Chris RamosChristopher Ramos de la Flor
18/01/1997 Cádiz 12 2017-21
226
UcoJosé Manuel López Rodríguez
25/01/1954 Santander 12 1979-81
227
MelJosé Mel Pérez
28/02/1963 Madrid 12 1984-85
228
SusaetaNéstor Susaeta Jaurrieta
11/12/1984 Eibar 12 2012-13
229
GallardoFrancisco Gallardo León
13/01/1980 Sevilla 12 2010-11
230
Kuki ZalazarJosé Luis Zalazar Martínez
05/05/1998 Montevideo 12 2021-22
231
IsachCarlos Isach Ramos
24/11/1978 Vila-real 12 2002-03
232
AdriAdrián Ruiz Ortiz
21/08/1988 Málaga 12 2012-13
233
MartínezJosé Martínez García
18/08/1940 Regumiel de la Sierra 12 1975-76
234
TorilJosé Alberto Toril Rodríguez
07/07/1973 Peñarroya-Pueblonuevo 12 1999-00
235
PelegrínPatricio Pelegrín Nicolás
14/10/1958 Beniaján 12 1977-78
236
RodillaJosé Fernando Martínez Rodilla
03/03/1950 Vigo 12 1975-77
237
Javi LaraJavier Lara Grande
04/12/1985 Montoro 12 2009-14
238
Oriol RieraOriol Riera Magem
03/07/1986 Vic 12 2011-12
239
JofreJofre Mateu González
24/01/1980 Alpicat 12 2011-12
240
ChumbiRafael Fernández Martínez
05/05/1989 Águilas 12 2012-13
241
Chema NúñezJosé Manuel Núñez Martín
16/09/1997 La Puebla del Río 12 2018-19
242
Álvaro VázquezÁlvaro Vázquez García
27/04/1991 Badalona 12 2020-21
243
MelladoJosé María Mellado Resina
19/03/1948 Sevilla 12 1969-71
244
MatuteRoberto Matute Puras
26/08/1972 San Asensio 12 1995-96
245
Adolfo MuñozAdolfo Muñoz Mora
01/12/1961 Pueblonuevo del Guadiana 12 1986-87
246
AlarcónRoberto Alarcón González
14/04/1994 Murcia 12 2021-22
247
Del PinoJavier del Pino González
10/07/1980 Madrid 12 2009-11
248
ManajRey Manaj
24/02/1997 Lushnjë 12 2017-18
249
GuerreroMiguel Ángel Guerrero Martín
12/07/1990 Borox 12 2013-14
250
LosadaRoberto Losada Rodríguez
25/10/1976 Vigo 12 2005-06
En actiu la temporada 2021-22